Sømløs slitasje: mulighet for høyere margin

Hvis du var grunnleggeren av et yogaklesmerke, ville du kjøpt detsømløse gymleggings orklipp og sy leggings? Hvis du var en grossist av yogaklær, hvilken ville du anbefale til kundene dine? Hvis du hadde aktive klesbutikker, hvilken ville du investert mer i markedsføring?

Kanskje vil du anbefale produkter basert på kundenes behov og preferanser, markedspopularitet eller din forretningsvisjon og profesjonalitet.

Enten du er grunnleggeren av et yogaklesmerke, en yogaklærgrossist eller eier en nettbutikk, enten du velgersømløse treningsklæreller klipp og syaktive treningsklær, må du bestemme deg basert på markedsposisjonering, kundebehov og markedsføringsstrategier. Men uansett hva, populariteten og potensialet tilaktive klær sømløsei markedet kan ikke ignoreres.

Fordi det alltid kan gi deg høyere fortjeneste.

Sømløs treningstøyhar en tendens til å ha høyere margin enn klipp og sy klær av flere grunner.

 

 

  1. 1. Lavere produksjonskostnad

Sømløsmote treningsklærer laget i en enkelt strikkeprosess som eliminerer sidesømmer. Sidesømmene er allerede strikket, så mindre stoffklippearbeid og færre syprosesser.


 

Derimot må klippe og sy klær hver del kuttes først og deretter sys sammen. Det innebærer flere stoffbiter og flere sting fungerer.





å produsere 2000 stk sømløse høye leggings, den ber om 1 maskin og 1 arbeider i 1 dag. Men for å produsere 2000 cut&sew leggings krever det 2 symaskiner og 2 arbeidere i 1 dag.

Tilsynelatende trenger sømløs slitasjeproduksjon mindre arbeidskraft og mindre administrasjonskostnader.


  1. 2. bedre passende opplevelse

 

Sluttkundenes kjærlighet til sømløse klær vokser på grunn av de mange fordelene. Sømløs slitasjetilpasningnylon garn,som er supertøff og anti-slitasje. Det vil ikke bli pillet. Seamless er mindre utsatt for å etterlate stingmerker på huden, så det er mer vennlig mot huden.

Strikketeknologien lar designere slippe fantasien løs for å lage enorme moderne mønstre.

 

 

 

De anses også som mer bærekraftige sammenlignet med tradisjonelle klippe- og syklær, siden den sømløse bindeprosessen reduserer avfall og krever mindre energi under produksjonen.

 

 

  1. 3.Ekvivalent salgspris

Utsalgsprisen på leggings for klipp og sy er mellom 35-55 usd, mens prisen på sømløse leggings er den samme som dem. Ikke glem at sømløse innkjøpskostnader er lavere!

For en legging med 2000 stk nylonsøm og sy, oppgir vi vanligvis FOB 7-8,5 USD/stk.

For en 2000 stk nylonsømløse gymleggings, vi oppgir vanligvis FOB 6,5-7,5 usd/stk.

 

 

Oppsummert har sømløs slitasje ofte en høyere margin enn klipp og sy klær på grunn av den strømlinjeformede produksjonsprosessen, økt komfort og passform, spesialisert produksjonsteknologi og økende etterspørsel fra forbrukerne. Denne økte komforten kan føre til høyere kundetilfredshet og vilje til å betale det samme, til og med premium for sømløse produkter, noe som gir høyere fortjenestemarginer.


 


Innleggstid: 19.03.2024 19:44:29